قابل توجه کلیه کاربران اینترنت (اساتید، کارکنان و دانشجویان)

دستورالعمل استفاده از اکانتینگ اینترنت

۲۵ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۶ کد : ۵۷۸۱ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۶۹۸۴

‌ با توجه به تخصیص حساب کاربری به تمامی کاربران اینترنت از تاریخ ۹۵/۰۳/۲۹ دسترسی به اینترنت صرفاً با اکانت اختصاصی امکانپذیر خواهد بود.

- اکانت اساتید: نام کاربری، کد استاد (کد ورود به سامانه وب سیدا) و کلمه عبور، شماره شناسنامه می باشد.

- اکانت دانشجویان: نام کاربری، شماره دانشجویی و کلمه عبور، شماره شناسنامه می باشد.

- اکانت کارکنان: نام کاربری، کد ملی و کلمه عبور، شماره شناسنامه می باشد.

به منظور دسترسی به اینترنت، ابتدا می بایست مرورگر دستگاه (کامپوتر، لپ تاپ، موبایل و..) را باز نموده و سپس در پنجره نمایش داده شده، نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید و پس از احراز هویت نسبت به فعالیت اینترنتی خود اقدام نمایید. لازم به ذکر است استفاده از یک اکانت در بیشتر از دو دستگاه به صورت همزمان امکانپذیر نیست.

به منظور دسترسی به مشخصات اکانت خود و مشاهده جزئیات آن (تغییر کلمه عبور، نوع سرویس، میزان استفاده از اینترنت و...) به آدرس myaccount.info رفته و با نام کاربری و کلمه عبور خود وارد شوید. لازم به ذکر است دسترسی به آدرس فوق صرفاً از شبکه داخلی دانشگاه امکانپذیر است.

با توجه به اینکه مسئولیت نگهداری اکانت هر کاربر بر عهده وی می باشد، لازم است پس از اولین ورود نسبت به تغییر کلمه عبور از طریق آدرس myaccount.info اقدام نموده و پس از اتمام کار اینترنتی، از اکانت خود خارج شوید. به این منظور به آدرس netlogin.srbiau.ac.ir رفته و دکمه log off را کلیک نمایید.