دریافت یا ویرایش پست الکترونیک

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۴ کد : ۱۲۹۳۹ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۹۶۹

به منظور رفاه حال دانشجویان عزیز(مقطع ارشد و دکتری) ،جهت دریافت پست الکترونیکی دانشگاهی فرم مربوطه را تکمیل نمائید و سپس به آدرس web@srbiau.ac.ir ارسال نمایید. .(به دلیل شرایط کرونا، نیازی به مهر آموزش نیست.)

• نام کاربری و رمز عبور دربازه زمانی پانزده روز کاری از تاریخ درخواست برای شما ایمیل می شود.
  • از ارسال مجدد فرم خودداری نمائید.
  • فولدر اسپم خود را چک نمایید.(ایمیل ارسالی شامل نام کاربری و رمز عبور، ممکن است به فولدر اسپم برود.)

همچنین در صورت فراموش کردن نام کاربری یا رمز عبور خود به web@srbiau.ac.ir  ایمیل زده و با ارسال تصویر کارت دانشجویی خود ،درخواست نام کاربری و رمز عبور جدید نمائید.

قابل توجه دانشجویان ورودی ۱۴۰۰: بعد از انتخاب واحد، فرم درخواست ایمیل را ارسال کنید.درغیراین صورت درخواست شما مورد قبول نیست.

خواهشمند است از مراجعه حضوری به دفتر اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات خودداری فرمائید.